top of page
Piano Live Background 1_edited.jpg

Projecten.

Op deze pagina vind je informatie over activiteiten en projecten naast mijn eigen muziek en welke diensten ik daarmee aanbied.

On this page you can find more about activities and projects besides my own music and which other services I'm offering.

PIANO MAN BAND

Tribute to Billy Joel & Elton John

Sinds 2017 treed ik op met mijn Billy Joel en Elton John tribute: de Piano Man Band. Met deze 6-koppige band spelen we de beste en mooiste nummers van mijn twee muzikale helden. In theaters, op poppodia maar ook op een feest of festival weten we er spetterende show van te maken. Kijk ook op www.pianomanband.nl.

4.jpg

Foto: Dennis Wiegel

Songs-of-Elton-solo-web.jpg

Foto: Bert Buiring

SONGS OF ELTON

Best of Elton John - solo

Behalve met de Piano Man Band, treed ik ook solo op met het repertoire van Elton John. Zijn tijdloze ballads (Your Song, Candle in the Wind) maar ook de uptempo hits (I'm Still Standing, Crocodile Rock) lenen zich uitstekend voor solo-uitvoeringen op de piano. Elton heeft zelf ook regelmatig in zijn eentje opgetreden. Bovendien heeft hij zoveel mooie en bekende nummers, dat er een avond mee te vullen is. Geschikt voor kleinere theaters en podia en voor huiskamerconcerten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

PIANO MAN

Best of Billy Joel - solo

Ook het repertoire van Billy Joel breng ik solo ten gehore. Van de mooiste ballads zoals She's Always A Woman en Just The Way You Are tot klassiekers als Piano Man en Uptown Girl. Ook dit is geschikt voor kleinere theaters, podia en huiskamers en kan - al dan niet aangevuld met bijpassend cover-materiaal - als avondvullend programma worden geboekt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Daniel-PianoMan-solo_edited.jpg

Foto: Lucie J

7.jpg

Foto: Dennis Wiegel

PIANIST / ZANGER

Sfeervolle achtergrondmuziek

Heeft u een diner, borrel of receptie en wilt u hierbij live achtergrondmuziek? Als pianist met jaren ervaring op dit gebied, kan ik de perfecte sfeer voor u verzorgen. Qua volume zodanig dat iedereen elkaar kan blijven verstaan. Op een vleugel ter plaatse of met mijn eigen digitale vleugel. Natuurlijk ook uit te breiden met zang en het repertoire is aan te passen op de gelegenheid (bijv. ook voor Kerst). Tevens geschikt voor bijv. theaterfoyers. Neem contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page