top of page

Laat Me Leven

Soms lijkt de wereld een andere plek dan ik heb gekend Soms zou ik wel op een andere planeet willen zijn Haastige spoed om te doen wat ik moet, ach het lijkt een trend Maar om iets te veranderen moet ik met anderen zijn

Wetten bepalen, de dagen herhalen zich Alles gaat goed, zolang ik op schema lig Ik heb genoeg ervan, laat me uit deze trein

Laat me leven Laat me zijn, laat me zien Laat me horen, laat me voelen wie ik ben

Online heb ik misschien duizenden vrienden maar niet in 't echt Want als we elkaar tegenkomen, dan lijkt er geen tijd En als je me vraagt hoe het gaat, lijkt alles al gezegd Om rustig te luisteren lijkt haast geen mens meer bereid

Ik wil weer naar buiten toe, tussen de mensen in niet langer moe maar weer bruisen van levenszin ik verlang zo naar het einde van de strijd

Laat me leven Laat me zijn, laat me zien Laat me horen, laat me voelen wie ik ben

Laat me zweven Door de ruimte en tijd door de mensen en plekken die ik ken

Laat me leven Laat me zijn, laat me zien Laat me horen, laat me voelen wie ik ben

Door ruimte en tijd, gister en morgen Verdriet en tevredenheid, liefde en zorgen Laat me leven met alles wat ik ben

0 opmerkingen

Comments


bottom of page